Boek "Niet bang zijn"

Het boekje ‘Niet bang zijn’ is een compact naslagwerk dat opzet, indrukken, ervaringen en resultaten bundelt van het pop-up Migratiemuseum Heerlen.

Boek "Niet bang zijn"

Het boekje "Niet bang zijn"

Op veler verzoek is dit boek er gekomen. Het bestaat uit bewerkte en later toegevoegde tentoonstellingsteksten en bijschriften, een verslag van het onderzoek naar koempelmentaliteit plus een overzicht met sfeerimpressie van het gepresenteerde programma. Er is veel beeldmateriaal opgenomen om te laten zien wat er in het museum ontstond, hoe het een plek van ontmoeting en dialoog werd en hoe het iets nieuws in gang zette: ‘Niet bang zijn’.

Het boek is samengesteld door initiatiefnemer en curator Milena Mulders in samenwerking met de vrijwilligers van het Migratiemuseum Heerlen. Eindredactie deed Armand Leenaers, de vormgeving is van Sanne Gijsbers.

Kopen

Het boek is voor 15 euro te koop bij Boekhandel Van der Velden Van Dam in Heerlen, Promenade 153 of via info@vandervelden-vandam.nl.

Download

TODO

Museum Onderweg

Museum Onderweg ontwikkelt (erfgoed) projecten in dienst van de dynamische (migratie)samenleving, binnen en buiten de muren van het museum. Op dit moment houden we ons bezig met MigratieLab en Tussenlanding.

Contact

Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via museumonderweg@gmail.com. We zijn ook te bereiken via social media:

Privacy en cookies

Deze website gebruikt geen cookies en verzamelt geen persoonsgegevens; we vinden dat niet nodig. Als je hier vragen of opmerkingen over hebt, kun je contact met ons opnemen.

© 2021 Museum Onderweg